Feestelijke opening nieuwe standplaats Lifeliner 1 - Netwerk Acute Zorg Noord-Holland/Flevoland

12 oktober 2023
|
Nieuws

Feestelijke opening nieuwe standplaats Lifeliner 1

Feestelijke opening nieuwe standplaats Lifeliner 1

Op vrijdag 1 september was de feestelijke opening van de nieuwe standplaats van het Mobiel Medisch Team (MMT) van de Lifeliner 1 op het luchthaventerrein van Amsterdam Heliport in het Westelijk Havengebied.

Na ontvangst op Amsterdam UMC, locatie VUmc bracht lid raad van bestuur Mark Kramer de gedeputeerde Jeroen Olthof en wethouder Alexander Scholtes naar het helikopterdeck op de 10e verdieping. Na een veiligheidsbriefing door de base manager en piloot Frans Fuhrmann van ANWB MAA was er een laatste fotomoment alvorens werd ingestapt in de helikopter.

Vervolgens vloog de piloot Frans Fuhrmann met aan boord de gedeputeerde Jeroen Olthof, wethouder Alexander Scholtes en lid raad van bestuur Mark Kramer de helikopter vanaf locatie VUmc naar de nieuwe standplaats van het MMT op Amsterdam Heliport. Daar werden ze opgewacht door  externe uitgenodigden en (oud)teamleden van de vier Lifeliners.

De officiële opening van de nieuwe standplaats op Amsterdam Heliport werd ingeleid door Emile Spek, algemeen directeur Huisvesting, Vastgoed en Techniek van Amsterdam UMC. Daarna volgden er speeches van Mark Kramer, de gedeputeerde, de wethouder en Danielle Bonink, directeur Netwerk Acute Zorg Noord-Holland/Flevoland.

Na de officiële opening werd de wethouder, de gedeputeerde en Mark Kramer door Fenny Dunning, chief nurse en Fabian Kooij, chief doctor en medisch coördinator van het MMT rondgeleid door de nieuwe standplaats.

De avond werd feestelijk afgesloten met muziek en een borrel.

Bron: NAZNHFL

Deel bericht:

Meer weten?

Als u meer wilt weten over deze focusgroepen en/of onderwerpen, kunt u contact opnemen met de betrokken adviseurs: